Utilizarea site-ului de comert electronic  www.anvelope-janteauto.ro  implica acceptarea prezentilor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Echipa www.anvelope-janteauto.ro, isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

COPYRIGHT
Intregul continut al acestui site  www.anvelope-janteauto.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea www.anvelope-janteauto.ro si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.  

LIMITARI ALE RESP0NSABILITATILOR
Www.anvelope-janteauto.ro NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA SI NU POATE FI FACUTA VINOVATA PENTRU PAGUBELE APARUTE PRIN FOLOSIREA IN ORICE FEL A PRODUSELOR ACHIZITIONATE PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE. ACEST SITE DE WEB SI MATERIALELE AFERENTE SUNT OFERITE "ASA CUM SUNT" SI "ATAT CAT SUNT DISPONIBILE" FARA GARANTII DE NICI UN FEL ALTELE DECAT CELE PRIVIND GARANTIA PRODUSELOR ASA CUM ESTE PREVAZUT DE LEGE.  Www.anvelope-janteauto.ro  NU GARANTEAZA CA PRODUSELE ACHIZITIONATE VOR ARATA IDENTIC CU IMAGINEA DE LA DESCRIEREA DE PE SITE SI NU GARANTEAZA CA IN SPECIFICATIILE TEHNICE ALE PRODUSULUI NU VOR APAREA MODIFICARI FATA DE SPECIFICATIILE OFERITE IN PAGINILE DE PREZENTARE ALE RESPECTIVULUI PRODUS.
SECURITATEA DATELOR PERSONALE
Conform Legii nr. 677/2001 si a intregii legislatii din Romania, datele personale ale utilizatorilor acestui site, vor fi folosite de Www.anvelope-janteauto.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletine informative periodice etc. Www.anvelope-janteauto.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. Utilizatorii si clientii aceastui site, isi dau acordul expres, ca pe adresa de email care o folosesc la inregistrarea in sistem sa poata primi mesaje tip e-mail pentru: confirmare comenzi, promotii, buletine informative de la Www.anvelope-janteauto.ro

SECURITATEA INFORMATIILOR
 Www.anvelope-janteauto.ro  nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele  companiei de hosting care gazduieste site-ul.

 DECLINAREA RESPONSABILITATII
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective. Din acest motiv, Www.anvelope-janteauto.ro  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site ul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) Www.anvelope-janteauto.ro  nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv Www.anvelope-janteauto.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a magazinului. Clientul va primi inapoi banii incasati de Www.anvelope-janteauto.ro  pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans. Www.anvelope-janteauto.ro  nu raspunde de eventualele defecte ale produselor cumparate de la magazinele sale decat in masura in care se dovedeste faptul ca acestea au fost livrate continand aceste defecte. In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de Www.anvelope-janteauto.ro  dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor Www.anvelope-janteauto.ro  fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Www.anvelope-janteauto.ro  de la acest client. Dupa expedierea produselor, Www.anvelope-janteauto.ro  nu i se mai poate cere returnarea banilor si de asemenea nici returnarea produselor decat in conditiile Ordonantei 130/2000 privind executarea contractelor la distanta.

 GRESELI DE TIPARIRE
Www.anvelope-janteauto.ro  si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

GARANTIA PRODUSELOR
Www.anvelope-janteauto.ro  asigura garantia tuturor produselor comercializate, potrivit dispozitiilor Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora (cu modificarile ulterioare) si conform informatiilor privind garantia produselor descrise in certificatul de garantie a produsului, pentru fiecare produs in parte. Garantia se valideaza cu certificatul de garantie si cu factura din colet. Pentru fiecare cerere de garantie se intocmeste proces verbal, care va contine informatii privind produsul, data de achizitionare a acestuia, reclamatia concreta cu care va adresati serviciului de relatii cu clientii. Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta prin telefon la 0726.59.59.59 sau prin posta la adresa Bucuresti, Sector 3, Calea Vitan, nr. 216-218.

TERMENE DE LIVRARE
Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de la magazinele noastre se incadreaza intre 2 zile si 2 saptamani din momentul inregistrarii comenzii in serverele Www.anvelope-janteauto.ro. In conditii speciale (avand in vedere faza incipienta a acestui tip de comert in Romania si neexistenta unei infrastructuri adecvate in privinta transporturilor si a aprovizionarii furnizorilor) Www.anvelope-janteauto.ro isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

TAXE SUPLIMENTARE
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. Www.anvelope-janteauto.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@anvelope-janteauto.ro

DISPUTE SI CONFLICTE
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul  Www.anvelope-janteauto.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Www.anvelope-janteauto.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti din raza unde se afla sediul firmei Www.anvelope-janteauto.ro . Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

DREPTUL DE RETURNARE A MARFII
Potrivit prevederilor legale în vigoare,(  51/2003 ) „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.” (momentul primirii comenzii ).

Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastra, vor fi expediate inapoi la firma Www.anvelope-janteauto.ro, Calea Vitan, nr. 216-218, Bucuresti, Sector 3,( punct de lucru ),  pe propria cheltuiala, impreuna cu formularul de retur completat. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs. Produsele vor fi expediate in forma lor originala, fara a fi deteriorate sau utilizate.
Va rugam sa ne informati în cazul in care ati efectuat un retur. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita în 30 de zile de la momentul primirii acestei informatii. In cazul in care nu primim acesta informatie banii va vor fi returnati in 30 de zile din momentul preluarii produselor returnate la punctul de lucru.
Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea marfii. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita prin posta sau prin transfer bancar. Noua marfa comandata va fi expediata cu plata ramburs.
Va rugam sa pastrati dovada de expediere a coletului returnat pana la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii, iar in cazul marfii returnate, pana la momentul rambursarii banilor.

Daca dumneavoastra doriti sa returnati un colet prin intermediul unei firme de curierat, indiferent de aceasta, va trebui sa-i achitati curierului respectiv contravaloarea transportului perceput de acesta.
 

L 677/2001

        Protectia datelor cu caracter personal reprezinta un domeniu nou pentru spatiul legislativ din România. Continutul sau priveste, într-o forma generica, dreptul persoanei fizice de a-i fi aparate acele caracteristici care conduc la identificarea sa si obligatia corelativa a statului de a adopta masuri adecvate pentru a asigura o protectie eficienta.

   În acest scop, a luat fiinta si în România, o autoritate centrala abilitata cu astfel de atributii de control, Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Recent înfiintata, prin Legea nr. 102/2005, Autoritatea isi exercita competenta stabilita in principal de Legea nr. 677/2001, in conditii de independeta fata de orice autoritate publica sau entitate de drept privat.

  Prin Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date a fost transpus acquis-ul reprezentat de Directiva 95/46/EC, care reglementeaza cadrul juridic general al protectriei datelor personale la nivelul Uniunii Europene.

    Atributiile Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sunt specifice oricarei institutii de control, putand investiga prelucrarile de date cu caracter personal care cad sub incidenta Legii nr. 677/2001 si aplica sanctiuni, in cazul in care constata încalcarea dispozitiilor legale de catre operatorii de date cu caracter personal, în urma sesizarilor din oficiu sau pe baza unor plangeri depuse de persoanele lezate in drepturile lor.

 Pentru ca aplicarea corecta a unui act normativ nou presupune o cunoastere corespunzatoare a prevederilor sale, consideram ca prin intermediul informatiilor furnizate prin intermediul site-ului atat operatorii de date cu caracter personal, cat si persoanele fizice ale caror date personale sunt prelucrate, vor avea ocazia de a aprofunda si intelege care sunt obligatiile si, respectiv, drepturile reglementate.

SURSA : http://www.dataprotection.ro